BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 3 august 2010

6 piese de baza in garderoba unei pre adolescente


  1. Palton cu 2 randuri de nasturi
    Atunci cand sunteti in impas si va indreptati spre un dezastru vestimentar, un palton va poate ajuta oricand sa deveniti eleganta. Evista o grmada de moduri in care poate fi purtat si veti fi mereu stilata.
  2. Rochia scurta neagra
    Alegeti ceva nici foarte lejer, dar nici foarte stramt. Nici prea lunga, dar nici prea scurta. Cev acare s anu fie nici prea elegant, dar nici prea sport. Exista o mare varitate de modele, asa ca nu va ramane decat sa alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine.
  3. O geanta de mana mare, spatioasa si bine croita
    Cea mai buna alegere este o geanta de calitate, care sa se potriveasca la mai multe vestimentatii. In loc sa va inlocuiti geanta la fiecare cateva luni, mai bine strangeti banii si cumparati-va ceva de calitate si durabil.
  4. Tricou cu maneca scurta, din bumbac
    Oricine are nevoie de un tricou din bumbac, cu maneca scurta. Indiferent cum si unde il purtati, acesta ar trebui sa va vina bine si sa fie dintr-un bumbac de calitate.
  5. Jeansi drepti
    Croielile la moda si culorile indraznete vin si trec, dar o pereche de jeansi drepti, clasici, sunt pentru totdeauna. Cumparati-va o astfel de pereche de jeansi si vor ramane alaturi de dvs mult dupa ce ati uitat de pantalonii foarte largi, sau foarte stramti sua sub forma de clopot.
  6. Balerini din piele
    Balerinii sunt raspunsul elegant la slapi. In puneti in picioare si puteti merge cu ei oriunde: la scoala, la magazin sau la o petrecere. Alageti o perche din piele pentru a va asigura confortul si durabilitatea lor.

0 comentarii: