BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 2 august 2010

Ce sa faci cand in placi si el nu stie


Daca ai avut vreodata o iubire secreta, sti ca e greu as ramai calma cand el e prin preajma. Din fericire exista cateva secrete de a tine situatia sub control, chiar si cand ai un gol in stomac. Daca cel de care iti place...

  • Te ignora. Nu intra in panica. Asta nu inseamna neaparat ca nu te place. Ar putea fi timid sau pur si simplu nu se pricepe sa intre in vorba cu fetele! Poate ca te place si incearca s-o ascunda, purtandu-se rece. Nu-ti pierde timpul fiind abatuta din cauza asta. In schimb, fa tot timpul ceva si distreaza-te cu prietenele - in curand, va dori si el sa ti se alature.
  • Rade de tine.Fiind rautacios poate sa ascunda faptulca si lui iiplace de tine. Altfel de ce ti-ar ad atata atentie? Insa daca o face doar de dragul de a te chinui, atunci nici nu merita sa-ti placa de el. Cauta pe altcineva - are balta peste!
  • Vorbeste cu multe alte fete. Daca cel de care iti place are multe prietene fete, nu fi geloasa. Incearca as ramai calma si as te port de parca nu ti-ar pasa. Daca si lui ii place de tine va gasi o scuza pentru a petrece ceva timp impreuna.
  • Vrea as plecati impreuan de la scoala. Nu intra in panica , e un semn bun. Incearca sa te portii ed parca ar fi unul dintre prietenii tai. Fi tu insati si vorbeste de parprieten,ca ar fi cel mai bun prieten!

0 comentarii: