BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

duminică, 1 august 2010

Cum sa te descurci la scoala




Fetele destepte stiu ca exista un secret care te poate ajuta sa te descurci la scoala. Urmeaza aceste sfaturi si pregateste-te ca pana luna viitoare sa fi in fruntea clasei.

Mananca alimente care ajuta memoria - peste, oua salata, iaurt si fasole. Mananca cereale al micul dejun, astfel creierul tau va avea energia necesare pentru a gandi clar.


Nu-ti scrie teleme in afat televizorului. Incearca sa gasesti un loc linistit, unde sa te poti concentra. Fa-ti intodeauna temele imediat ec te intorci de al scoala - ce ai invatat peste zi in va ramane in memorie.


Documenteaza-te. Daca esti interesata de un anumit subiec documenteaza-te in timpul liber. De exemplu daca te intereseaza spatiu cosmic, fa o vizita la biblioteca si cauta carti de astronomie sau decupeaza din ziare informatii despre planete.

Nu-ti face ghiozdanul dimineata - sigur o as uiti ceva de acre ai nevoie. Pregateste-ti inac de seara toate lucrurile de acre ai nevoie a doua zi. Daca esti organizata vei ajunge al scoala la timp, calam si gata sa inveti.


Roaga-ti prietenii si familia sa et asculte din ce ai invatat. Asta te va ajuta sa tii minte mai usor si iti ca arata ce n-ai inteles inca.
Sper ca te-am ajutat..Bye!

0 comentarii: