BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 12 iulie 2010

ABC-ul accesoriilor!


Pentru a-ti imbogati cunostintele in "stiinta" accesoriilor, am pregatit acest ABC cu toate informatiile de care ai nevoie:
A- aur si argint- Sunt metale foarte pretioase, folosite pentru diverse bijuterii. Pentru a-ti da seama daca un anumit ineleste facut din argint, trebuie sa gasesti un numar in zona sa de interior. Cat despre aur, poate fi si alb.
B- bratara- Din metal sau plastic, impletita sau nu, cu pandative sau fara, bratara poate fi gasita in numeroase culori, marimi si stiluri, pentru orice fata
C- colier- La fel ca si in cazul bratarii, dar de data aceasta, are pandativ si se poarta la gat.
D- diamant- Este piatra- simbol a perfectiunii, a durabilitatii, protejand integritatea familiei.
E- elastic de par- Il folosim sa ne prindem parul in numeroase stiluri, pentru a putea lucra in conditiii mai rele fara sa ne incurcam.
F- fular- Se poarta iarna, protejandu-ne fata de viscol, ger si vant, fiind, de asemenea, si un accesoriu foarte stilat.
G- geanta- Plic, cu bareta lunga, sporty, mai stilata: geanta exista pentru fiecare stil, si este numai buna de umplut cu diverse lucruri, cum ar fi mobilul, gloss-ul de buze, pachetul de servetele, MP3 player-ul, etc.
H- hematita- Purtand-o, ne ajuta sa fim mai calmi cand intampinam greutati, si are o actiune benefica in cazul bolilor de sange.
I- inel- Inelul este o bijuterie veche de cand lumea, un must-have pentru orice fata si unul din simbolurile casniciei ( in acest caz, este numit "verigheta" ) .
J- jad- Este simbolul functiei regale, aduce noroc si are propietatea de a proteja, intocmai ca un talisman.
K- keys- Accesoriile cu pandative in forma de chei si lacate sunt foarte cool, mai ales colierele, care arata ca poti fi greu de cucerit.
L- lantisor- Nu este acelasi lucru ca si colierul, deoarece nu are pandativ, si poate fi din diverse metale.
M- margele- Nu trebuie sa fie neaparat perle, si margelele colorate din plastic sunt foarte dragute, si exprima mai ales originalitate, nonconformism si excentricitate.
N- nume in bijuterii- Sunt dragute si te reprezinta. Poti gasi in magazine diverse accesorii cu nume, sau le poti face la comanda. Dar, daca vrei, ti le poti face tu singura, pictand diverse margele.
O- ochelari de soare- Sunt stylish si numai buni pentru sezonul cald, deoarece iti protejeaza ochii de razele daunatoare ale soarelui si iti fereste ochii de privirile suspicioase.
P- pandativ- Daca este unul drag tie, sau facut de tine, poate fi talismanul tau norocos, pe care il iei cu tine fie in ziua unui examen decisiv, fie cand te duci la un concurs de talente.
R- rubin- Aceasta piatra simbolizeaza iubirea si pasiune, si, datorita culorii sangerii, ajuta si la tratarea bolilor de sange, in ceea ce priveste homeopatia.
S- safir- Simbolizeaza speranta, bucuria, curajul si vitalitatea, fiind piatra cerului.
T- topaz- Anunta iubirea unui barbat curajos, credincios si pios.
U- umbrela- Numai buna de luat pe timp de ploaie, si o poti asorta la o haina de ploaie draguta si la o pereche de cizme din cauciuc de ploaie cool.
V- ochelari de VEDERE- Desi ti s-ar parea un chin sa-i porti, reprezinta si ei un accesoriu cool, care te ve indentifica in multime.
W- When? Where? Who? - Bazandu-te pe aceste intrebari in limba engleza, poti folosi bijuterii care arata timpul, locul si personajul.
X- XoXo- Adica "Pupici!" , poti purta o bijuterie cu un smiley ( emoticon ) simpatic, sau reprezentand acest mesaj.
Y- Yin-Yang - Este un semn foarte cool de purtat ca pandativ, simbolizand armonia, dupa cum a descris inteleptul Confucius.
Z- zodiacal- O bijuterie aratand semnul tau zodiacal este super, ajutand la personalizarea tinutei.

0 comentarii: