BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 15 iulie 2010

Cum sa te tunzi in functie de forma fetei


Tunsorile trebuie facute in functie de anumite repere: forma fetei, textura parului, tipul de par. Asa ca, inainte de a face acest pas mare, alegand o schimbare radicala a tunsorii, ar trebui sa consulti un hair-stylist, care iti va spune ce fel de tunsori ti s-ar potrivi. Insa, inainte de a te duce la salon, poti consulta listele de mai jos si, in functie de forma fetei tale, vei sti ce coafura ti se potriveste. Poti afla forma fetei tale intr-un mod simplu, trasandu-t un contur imaginar al fetei in oglinda. Aceste date au fost scoase din "Glamour: Cartea Fetelor- Cum sa stralucesti in orice situatie" , scrisa de Sally Jeffrie si publicata de editura Corint Junior.
- Pentru o fata OVALA- "Unei fete ovale i se potriveste orice stil, asa ca poti experimenta coafuri diametral opuse, cum ar fi bob foarte scurt, tepi sau par lung si drept."
- Pentru o fata ROTUNDA- "Ti se potriveste bobul pana la ureche, tunsoarea filata sau cea cu carare."
- Pentru o fata cu FORMA DE INIMA- "Incearca o coafura eleganta, cu varfurile rasucite spre exterior. Parul lung filat, cel scurt sau ondulat, precum si tunsorile cu tepi ti s-ar potrivi foarte bine."
- Pentru o fata PATRATA- "Opteaza pentru tunsorile filate, bucle, parul lung pieptanat cu carare sau parul lasat liber pur si simplu."
Acum vei sti cum te poti tunde!

0 comentarii: