BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 19 iulie 2010

Cum sa iti faci prieteni noi


Este minunat sa iti petreci timpul cu prietenii, stiind ca te vor asculta, te vor ajuta, indiferent de problema, si ca te vor sfatui cum stiu ei mai bine. Insa, nu strica sa iti faci si niste amici noi, cu care vei impartasi fiecare moment si care vor deveni viitorii tai prieteni. Pe de o parte, trebuie sa fii atenta la cei care vor face parte din anturajul tau. Pe de alta parte, trebuie sa iti faci curaj sa abordezi oamenii din jurul tau, cu care nu ai avut ocazia sa vorbesti pana acum. Renunta la timiditate, pentru ca nu te va ajuta daca doresti prieteni noi. Urmeaza sfaturile de mai jos, care mai mult ca sigur te vor ajuta.
Pentru a cunoaste mai multi oameni, te poti inscrie intr-un club sau intr-o activitate de grup ( de pilda, o excursie ) . In cadrul acestor activitati, vei intalni oameni noi sau oameni pe care ii stiai doar din vedere, dar cu care nu ai vorbit niciodata. De asemenea, nu refuza o invitatie la cinema facuta de verisoara ta, stiind ca vor veni mai multi necunoscuti. Cu alte cuvinte, accepta invitatiile facute, si vei vedea ca nu ai mai nimic de pierdut.
Ajunsa la locul unde va veti petrece timpul, trage cu urechea la conversatia celorlalti. Pe baza subiectului, formuleaza o idee, pe care o poti introduce in discutie. Important este sa iti faci curaj. Vei vedea ca cei din jur te vor asculta cu atentie si veti incepe sa va imprieteniti. In cazul in care atmosfera devine tensionata, glumeste pe seama unui lucru care ti s-a intamplat sau spune un banc reusit, iar voi va veti simti mai confortabil ca inainte.
Cel mai important truc este sa te porti frumos, deoarece nu vei atrage atentia in mod pozitiv insultandu-i pe ceilalti sau fiind sarcastica. Desi o prietena a surorii tale te enerveaza la culme, poarta-te dragut cu ea, ca sa nu fii acuzata din cauza unei posibile certuri. Vei vedea ca in aer va pluti buna dispozitie.
Mult noroc!

0 comentarii: