BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

duminică, 25 iulie 2010

Accesorii cool-curelele!


Ma uit la o bluza mai larga, la un pantalon mai elegant, la un pantof foarte chic si stiti la ce ma gandesc – la o curea! Fara curele nu se mai poate dragele mele! Si stiti de ce? Este foarte simplu – o curea poate fi un accesoriu inedit si schimba total vestimentatia nostra!

Cum ne alegem curelele? In cartea de bune maniere si stil suntem invatate ca o curea se asorteaza la pantofi sau la geanta! Acum, cand sunt mii si mii de modele, nu doar din piele, dar si din alte materiale si impodobite cu diverse accesorii, o curea se potriveste cu stilul celei care o poarta! Ai chef sa fii mai nonconformista? Nicio problema, pentru ca o curea colorata va face toata diferenta pentru tinuta respectiva! Vrei sa adopti o atitudine mai seriosa – OK! O curea de piele lata, prinsa in talie, asortata cu o camasa si o pereche de pantaloni la dunga merge foarte bine pentru o tinuta office!

Sa va spun un secret – curelele sunt the It Thing sezonul acesta! Le poti purta oriunde si oricand – la bluze, la camasi, la haini, la plovare, la rochii! Practic, nu mai exista articol vestimentar caruia sa nu ii putem asorta o curea! Foarte la moda acum este sa purtam cureaua deasupra taliei – cu cat mai sus cu atat mai bine. Aceasta moda, curele late si purtate cat mai sus si strans pe talie sunt inspiratia anilor ‘80. Daca modelul curelei este cu imprimeu de animal – animal print o sa ramana mereu emeblema anilor ‘80 – atunci ai obtinut o tinuta retro foarte inspirata!

O curea bine aleasa si puratata intr-un mod inspirat ne poate ajuta chiar sa dam impresia de mai slab, mai inalt! Sper exemplu, daca suntem un pic mai plinute si nici nu suntem foarte inalte, atunci o curea lata, prinsa chiar sub sani, sau in dreptul taliei, ne va accentua silueta! Vei oberva o schimbare radicala in modul in care bluza se aseaza pe corpul tau! Daca optezi si pentru o pereche de pantofi cu toc si un pantalon drept, vei vedea ca cei din jur te vor remarca!Daca iti prinzi cureau prea jos pe talie, iar tu nu esti foarte inalta, risti sa pari si mai micuta.

Ai grija, insa, cum iti alegi cureaua. Primul semn ca o curea nu este un accesoriu de calitate este cand, daca este lasata mai libera, va face pliuri in spate! Va arata total neplacut si dezagreabil, iar tu in loc sa fii trendy vei parea neingrijita! De asemenea, sunt anumite tipuri de curele care nu se poarta decat pana la o anumita varsta, sau doar in anumite momente. Sa dau numai un exemplu – o curea lata si extrem de colorata nu va arata deloc potrivit pe o persoana matura. Mai mult, daca aceasta este purtata la o pereche de pantaloni cu talie foarte joasa, va sugera impresia de solduri mai late si mai joase.

In afara de forma curelei, este recomandat sa ne uitam si la calitatea materialului. Stiu ca suntem incantate de curelele sclipitoare, cu multe pietricele, care, pur si simplu, ne iau ochii! Insa, o curea din piele veritabila, preferabil italieneasca, este alegerea cea mai inspirata! O curea eleganta si de calitate nu moare niciodata! Trebuie doar sa stim sa o purtam si asortam!

0 comentarii: