BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 29 iulie 2010

Cum sa fii o adevarata majoreta


Termenul de "cheerleader" ( in traducere, "majoreta" ) provine din limba engleza si este format din "cheer" ( verbul "to cheer" inseamna a indemna ) si din "leader" ( inseamna "lider" , "sef" ) . Cu alte cuvinte, o majoreta este fata care ridica moralul unei echipe care practica un sport, pentru a putea castiga. Pentru a fi o majoreta, ai nevoie de o conditie fizica buna, o voce puternica si optimism, pe care sa il poti transmite si celorlalti. Va dura ceva timp sa devii o majoreta, dar, in curand, nimeni nu va fi mai bun ca tine!

Vom incepe sa discutam despre conditia fizica. Trebuie sa ai energia necesara pentru a face miscarile de majorete si elasticitate a muschilor. www.cheerleading.about.com povesteste despre cum sa fii o majoreta adevarata, si include si sfaturile de sanatate. De asemenea, noi iti povestim pe scurt toate cele. Ai nevoie, intai de toate, de o bautura energizanta, a carei reteta o gasesti aici: http://cheerleading.about.com/cs/health/ht/sportsdrink.htm . De asemenea, sucurile naturale sunt bune. Nu te lasa pacalita de bauturi precum "Red Bull" , despre care se spune ca ar fi energizante. Nu pentru o majoreta. Un principiu de baza este sa mananci sanatos. De asemenea, consumul de fructe si legume este important, si nu ai voie sa sari peste micul dejun, cea mai importanta masa a zilei. Oh, da, si trebuie sa faci sport zilnic.

Cat despre vocea puternica, o poti obtine exersand cantecele preferate. Nu inseamna sa tipi, ci doar sa vorbesti tare, puternic si sa atragi atentia. Daca te doare gatul din cauza acestui exercitiu, incearca o cana cu lapte cald cu vanilie, te va ajuta.

Optimismul este sentimentul pe care il simti cand stii ca vei obtine ce vei vrea, desi imprejurarile nu sunt de partea ta. Nu ii poti pacali pe ceilalti cu un optimism fals, deoarece le vei scadea entuziasmul, iar pesimismul ( sentimenul opus optimismului ) va creste. Gandeste-te ca, daca echipa scolii tare are majorete grozave ( dintre care si tu faci parte ) , va castiga. Repeta-ti in minte toate motivele pentru care echipa va castiga premiul mult visat. In fond, membrii echipei s-au antrenat mult. Antreneaza-ti optimismul in situatii simple. Cum ar fi, daca a doua zi va fi soare, dupa cum relateaza meteorologii, tu repeta-ti in minte ca va fi timp frumos. Exista si situatia in care va ploua, dar incearca sa elimini aceasta idee din minte. Invata sa fii optimista!

Uite o idee super: roaga-l pe antrenorul sau profesorul/ profesoara de sport a scolii tale sa faca o echipa de majorete. Tu si prietenele tale puteti strange fonduri, din care cumparati echipamentul. Vei vedea, cu putina munca, acest proiect va prinde contur.

0 comentarii: