BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 13 iulie 2010

Cum sa supravietuiesti unui fiasco vestimentar


Imagineaza-ti: tocmai ai fost invitata la cea mai cool petrecere din scoala, unde mai toata lumea populara merge, inclusiv tu. Normal ca doresti sa arati bine, pentru ca cei mai cool oameni din scoala sa te placa, asa ca pleci la Mall, pentru o sesiune serioasa de shopping. Te intorci happy acasa, deoarece ai cumparat o rochie super, cum nici ca ai mai vazut, iar nimeni nu o sa fie la fel de bine imbracata ca tine. Si totusi, cand intri in incaperea unde se tine party-ul, observi cu stupoare ca o alta participanta la eveniment poarta aceeasi rochie! HORROR! Te blochezi, nestiind cum sa procedezi, sa o insulti sau sa fugi acasa sa te schimbi. Nu! Foloseste-te de sfaturile de mai jos, pentru a sti cum sa procedezi in viitor, pentru a dovedi stil, rationalitate si politete.
Nimic mai simplu! Du-te la respectiva fata si complimenteaza-i tinuta. Sa speram ca va intelege si ea comicul situatiei. Insa, daca fata se rasteste la tine si te acuza ca i-ai copiat ideea de outift, abtine-te sa nu provoci o cearta, deoarece vei strica tot cheful petrecaretilor. Spune-i cu calm ca nu ai de gand sa te certi cu ea pe tema acestei greseli, paraseste zona si du-te la cel mai apropiat grup de prieteni, care te va ajuta sa uiti de acea situatie urata. Dar, daca fata isi cere mii de scuze, linisteste-o si spune-i ca nu esti suparata ( desi, probabil, pe dinauntru, spumegi de furie ) . Peste ceva timp, veti face numeroase glume pe seama acestei situatii.
In cazul in care aceeasi fata iti copie tinuta de multe ori la rand, ia-o la o discutie serioasa. Spune-i ca nu iti place sa fii copiata, dar ca te simti flatata, deoarece acesta este un mod de a-ti spune ca ii place cum te imbraci. Explica-i ca fiecare are propriul sau stil si ca si ea il va descoperi pe al ei, daca vrea acest lucru.
Daca doresti sa nu se mai repete, fii atenta cand mergi la shopping. Daca o observi pe rivala ta dandu-ti tarcoale, opreste-te la o haina nu prea la moda, la care vei sta ceva timp. Apoi, du-te la tejghea, de unde vei pleca cu un aer multumit, pacalind-o astfel pe tipa, care va crede ca ai cumparat piesa vestimentara. De asemenea, nu spune nimanui cu ce te vei imbraca, sau daca vei face, nu spune de unde ai luat respectivele haine si cu cat. Si nu uita sa vii si printre primii la petrecere, pentru a nu fi acuzata ca ai fi copiat.
Mult noroc!

0 comentarii: